ZIONIC

EFICACITATE

ZIONIC este un produs inovativ marca Termosalud, care combina doua tehnologii intr-un singur aparat, respectiv Masajul Activ Rotational Profund (MARP), sistem ce
utilizeaza o energie de intensitate mare si impedanta mica, cu Radiofrecventa de intensitate mare. Impreuna, cele doua sisteme lucreaza pentru a atinge tesutul conjunctiv.

ZIONIC oferă o combinatie de tratament unica ce are ca rezultat redobandirea fermitatii tesuturilor, reducerea volumului, eliminarea celulitei, tonifierea musculara, avand
eficacitate maxima.

VERSATILITATE

ZIONIC ofera posibilitatea de configurare a energiei de tratament, dar si viteza de rotatie a capetelor prin MARP, astfel se poate efectua o terapie eficienta pentru mai multe zone ale corpului si se pot efectua mai multe tratamente unui singur client.

SIGURANTA

ZIONIC ofera un tratament eficient si non-invaziv. Pentru a facilita realizarea tratamentului capatul de tratament este prevazut cu un ecran tactil care va afisa informatii relevante pentru operator si va face posibil controlul radiofrecventei, a rotatiilor si a vitezei, ce pot fi adaptate in orice moment in conformitate cu informatiile primite, fara intreruperea tratamentului.

Capatul de tratament ZIONIC incorporeaza un senzor de temperatura care monitorizeaza continuu temperatura tesutului pe tot parcursul tratamentului.

BENEFICII

  • Stimularea metabolismului celulelor grase și reducerea tesutului adipos;
  • Accelerarea productiei de colagen și elastina;
  • Stimuleaza drenajul limfatic si contribuie la detoxifierea organismului;
  • Activeaza circulatia sanguina;
  • Trateaza eficient celulita indiferent de stadiul acesteia;
  • Relaxeaza si are efect decontracturant.
One Beauty Clinic Abonează-te pentru oferte!
Dismiss
Allow Notifications