Despre Noi

Despre Noi

11 Ani de Experiență

One Beauty este o clinica lider cu solutii de infrumusetare , slabire si remodelare inovative si non-chirurgicale , condusa de viitorul medic Rodica Aura Budurca , avand o experienta de peste 11 ani in domeniul beauty si insumand o echipa de 10 tehnicieni .

Clinica One Beauty oferă o gamă largă de servicii de infrumusetare  , epilare definitiva,  micropigmentare sprancene , indepartare a tatuajelor cu laserul , tratamente cosmetice avansate , cosmetica clasica , coafor , aplicare extensii din par natural din gama proprie ,  tratamente împotriva căderii sau degradarii parului , tratamente de slabire , remodelare corporala si tartare a celulitei cu echipamente de ultima generatie .

Tehnologiile pe care le folosim  variază de la echipamentele extrem de performante Eximia , Zionic , Body Sculpt , laserul dioda Eneka Pro la produse de îngrijire a pielii si parului cu renume international.

Cu sediul pe Strada Traian din Galati , oferim tratamente de ultimă generatie de slabire , remodelare corporala sau epilare definitive pentru bărbați și femei de toate vârstele și cu orice tip de piele sau tesut adipos .  Încurajăm și inspirăm oamenii să opteze pentru tratamente cu rezultate rapide si vizibile , efectuate sub scheme de tratament personalizat si combinat , in functie de fiecare imperfectiune a corpului lor , indiferent ca vorbim despre tesut adipos sau centimetrii in plus, celulita in stadii avansate sau piele flasca . Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a uita de problemele legate de greutate, de aspect sau pentru a scăpa de părul nedorit, suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a vă asista, consilia și furniza tratamentele și programele de îngrijire corespunzatoare.

Sute de oameni au fost deja tratați de directorul departamentelor de beauty din cadrul clinicii One , Rodica Budurca , iar sute sunt încă clienți și continuă să fie tratați de aceasta , fiind mulțumiți de profesionalism , de cunoștințele medicale si de rezultatele obtinute in clinica . Aflata si la conducerea clinicii , Rodica Budurca este cunoscuta pentru obsesia sa de a oferi perfecțiune fiecărui client din clinica,  iar atenția sa pentru detalii s-a dovedit a fi foarte importantă în cariera sa inca din 2012 .

Echipa noastră este foarte profesionistă și prietenoasă fiind cel mai mare atuu al nostru. Foarte înalt calificată și instruită, echipa este foarte discretă, amabila și poate asigura un serviciu personalizat fiecărui client. Relația și interacțiunea echipei noastre încep cu prima consultare a clientului. Tratamentele și programele sunt adaptate nevoilor dumneavoastră individuale. Planurile de tratament dar  și alegerea acestora sunt revizuite continuu, asigurându-vă că sunteți mulțumit de rezultatele pe care le obtinem pe parcursul sedintelor efectuate . Echipa One Beauty Clinic va fi foarte sinceră cu dumneavoastra din prima zi a consultației. Vă vom oferi doar sfaturi sincere cu privire la tratamentele și produsele disponibile .

One Beauty Clinic Abonează-te pentru oferte!
Dismiss
Allow Notifications